Banciu, declarație neașteptată: Puneți-l pe Andi Moisescu!

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a vorbit, în emisiunea sa de la B1 TV, și despre Andi Moisescu.

„Să vină un om (n.r. în funcția de ministru al Educației) căruia să i se dea timp. Șapte, opt ani. Nu contează ce guverne sunt. (...) Pe oricine puneți... dar măcar să fie un om care să știe să citească un text, să scrie un text. Puneți-l pe Andi Moisescu. Am înțeles că e văzut foarte bine de toată lumea. Nu știa să deschidă gura când a intrat în televiziune. Avea debitul verbal al Andreei Raicu. Dar înțeleg că e plăcut, nu se ceartă cu nimeni. Toate femeile sunt topite după el, foarte bine. Puneți-l pe el la învățământ. Tot e ceva", a spus Radu Banciu, în cadrul emisiunii sale de la B1 TV, „Lumea lui Banciu".

În context, amintim că Radu Banciu lansase, tot în cadrul emisiunii sale, o întrebare cheie în contextul demisiei lui Valentin Popa din funcția de ministru al Educației. „Se discută cine va veni în locul lui Valentin Popa. Dar întrebarea noastră este mult mai bună. Asta e o întrebare a naivilor. Întrebarea corectă este cine va accepta să vină în locul lui Valentin Popa în asemenea condiții?", spusese jurnalistul săptămâna trecută.

Valentin Popa a demisionat din funcţia de ministru al Educaţiei, deoarece, potrivit declarațiilor sale, nu este de acord cu solicitarea UDMR de modificare a ordonanţei privind desfăşurarea orelor de limba română la clasele cu predare în limbile minorităţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel