Balaurul de gheață din Sfântu Gheorghe, vandalizat. Decizia Primăriei

Sculptura în gheaţă, reprezentând un balaur şi numărul 2017, dezvelită în centrul municipiului Sfântu Gheorghe în preajma Anului Nou, a fost deteriorată în urmă cu o zi. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, vinovați ar fi câțiva elevi. Conducerea Primăriei Sfântu Gheorghe a luat decizia de a nu depune, deocamdată, plângere împotriva elevilor care au distrus sculptura din gheaţă dezvelită anul trecut în centrul municipiului, însă a dat publicităţii imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi a cerut localnicilor să contribuie la identificarea făptaşilor. 

De asemenea, a cerut elevilor care au distrus sculptura din gheaţă să-şi recunoască fapta. 

'Ieri sculptura de gheaţă situată în Piaţa centrală a oraşului a fost deteriorată. Văzând imaginile camerelor de supraveghere din zonă, este evident că deteriorarea numerelor 1 şi 7 din sculptura 2017 din faţa dragonului a fost cauzată ieri, 10 ianuarie, în jurul orei 16, de către patru elevi (...) Deocamdată Primăria nu depune plângere împotriva elevilor, mai degrabă le cere să se prezinte personal la sediul Biroului de Imagine al Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe (...) pentru clarificarea situaţiei', se arată într-un comunicat de presă, postat miercuri pe pagina de internet a Primăriei, potrivit Agerpres. 

Reprezentanţii instituţiei menţionează, totodată, că l-au contactat pe artistul care a realizat sculptura pentru a reface partea deteriorată. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel