Bahmuțeanu, bătută de primul soț din cauza lui Ștefan Bănică

Adriana Bahmuțeanu a fost bătută de primul soț din cauza lui Ștefan Bănică. Vedeta mărturisește că acesta era foarte gelos și inclusiv a amenințat-o punându-i pistolul la cap. 

Adriana Bahmuțeanu a fost bătută de primul soț din cauza lui Ștefan Bănică. L-am cunoscut din liceu și în clasa a 12-a eram logodită pentru că părinții lui făceau parte dintr-o familie de preoți și nu au vrut să trăim în păcat. Am făcut o logodnă la biserică pentru că deja trăiam împreună. El devenise foarte gelos pentru că eu îmi doream să lucrez în presă și aveam colaborări, dar mai mult pe partea literară. Îmi aduc aminte că eram vecini cu Romică Țociu și Ștefan Bănică. Și am vrut să fac un interviu cu Ștefan Bănică și mi-am furat-o. Peste ani de zile m-am mutat într-un apartament în același bloc cu Ștefan Bănică. Ne-am căsătorit în secret la Starea Civilă după ce eu am făcut 18 ani. Părinții au fost disperați, le-am dat o lovitură foarte dură. Mama mi-a zis să nu îi fac un copil., a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Spynews TV. 

'Mi-a pus pistolul la cap!'

În momentul în care m-am hotărât să divorțez mi-era foarte frică, am fugit de acasă cu o pungă de un leu în care aveam câteva schimburi, i-am spus soțului că plec la coafor și am plecat la prietena mea Andreea care lucra la Guvern. Am stat o lună la prietena mea, între timp el a aflat unde sunt, mi-a transmis mai multe semnale, că vrea să îmi dea lucrurile și să rămânem în bune relații. M-a invitat la el acasă și m-am dus cu un prieten al Andreei de la SPP. I-a spus SPP-istului să stea puțin în living că vrea să vorbească cu mine și mi-a pus pistolul la cap, a zis că mă împușcă dacă nu mă împac cu el. Și nu m-am împăcat. Îl credeam capabil de orice, a mărturisit Bahmuțeanu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel