Bădulescu, informații despre planul lui Ciolacu: De ce se caută cinci președinți

Apele sunt extrem de agitate în PSD, acum după aflarea rezultatelor la prezidențiale, iar viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a explicat ce se întâmplă din punctul său de vedere.

Luni seara, la PSD, a avut loc o întâlnire a unor lideri ai social democraților, așa-numita ”tabără a puciștilor”, în biroul lui Marcel Ciolacu, șeful Camerei Deputaților:

”De astăzi dimineață, domnul Ciolacu este într-u periplu de întâlniri în care se întâlnește cu toată lumea. Ce urmează după acest moment? Așa cum a înțeles toată lumea, domnul Ciolacu se vrea a fi la conducerea interimară a partidului, lucru foarte bun, dânsul este o capacitate în PSD, poate să ducă partidul mai departe. Cu ceva timp în urmă s-a întâlnit cu două speranțe ale sportului  de partid: cu domnul Dunca de la Brașov și cu domnul Negrescu, urmând să vedem formula de viitor. Se caută cinci președinți, pentru cele cinci zone istorice, interimari, până la un nou congres” a declarat, luni, Aurelian Bădulescu.

”Până în acest moment sunt doar discuții. Domnul Ciolacu a avut discuții individuale. Primarii de București nu au fost consultați. Dânsul vrea să obțină o demisie sub condiții a doamnei Dăncilă, ceea ce se va și întâmpla. Așteptăm să treacă ziua de astăzi să vedem la ce formă se va ajunge pe un program viitor”, a mai spus viceprimarul PSD al Bucureștiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel