Bădiță, organizatorul protestelor, atacă guvernul: Vrea să facă la fel ca Iohannis

Florin Bădiță, organizatorul protestelor din București, un activist cu experiență, a atacat guvernul pe tema legii grațierii. De precizat că Florin Bădiță este omul din spatele paginii "Corupția Ucide".

"Mda, Ministerul Justitei vrea dezbatere cu 50 de oameni pe partea cu legea amistiei si gratierii. Luni de la ora 10:00. Luni, cand lumea este la munca in general.

In Bucuresti. Deci restul persoanelor care locuiesc in afara Bucurestiului trebuie sa accepte si sa inghita in sec.
Nu am vazut nici un link unde pot sa urmaresc live acesta dezbatere.

Mi se pare o simulare proasta a democratiei, vrea sa faca acelasi lucru pe care l-a facut Klaus Iohannis cand a mimat ca se consulta cu strada.

Din punctul meu de vedere, acest lucru este facut ca sa zica ca s-au consultat si cu lumea, si totusi sa mearga mai departe. Doar sa arate ca au facut consultare publica", a scris Florin Bădiță, susținător al Monicăi Macovei, după cum se arată într-o fotografie, pe Facebook.

(w670)

[citeste si]

Ministerul Justiției va organiza luni o dezbatere publică privind proiectele de OUG privind grațierea unor pedepse și modificarea Codului penal și de procedură penală.

Potrivit MJ, luni, 30 ianuarie, între orele 10,00 — 12,00, la sediul Ministerului Justiției va fi organizată o dezbatere cu privire la proiectul de Ordonanță de urgență a Guvernului pentru modificarea și completarea Codului penal și a Codului de procedură penală și proiectul de Ordonanță de urgență a Guvernului privind grațierea unor pedepse.

Timpul alocat fiecărei intervenții este de trei minute pentru fiecare asociație, respectiv participant individual, anunță MJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel