Bădiță, organizator proteste: 'Soros m-a manipulat'. Legătura cu Macovei, Clotilde Armand și Nicușor Dan

Florin Bădiță, organizatorul protestelor din București, omul din spatele paginii "Corupția Ucide", a spus că vrea să facă anumite precizări despre trecutul său legat de Monica Macovei, Nicușor Dan, Clotilde Armand și George Soros.

"Am facut prea multe chestii in viata mea. De unele am si uitat. Dar cum ma astept sa urmeze mai multe atacuri la adresa mea in urmatoarele zile, mai bine le postez eu decat sa stau sa fac debunking cand mai descopera astia postari mai vechi.

Am fost voluntar in campania lui Monica Macovei la alegerile prezidentiale din 2014. Asa am fost voluntar si in 2012 in campania lui Nicușor Dan.

Cu Monica Macovei mai am si vreo 2 selfie-uri care sunt postate public, banuiesc ca o sa apara in spatiu public. Si acolo macar nu am iesit cu ochi inchisi. Si cu Nicusor am niste poze in care aparem impreuna.

Am organizat protestul de sustinere pentru Clotilde Armand. Cu ea nu am poza, de fapt nici nu am apucat sa vorbesc cu ea, dar ma deranja faptul ca se refuza renumararea voturilor. Dar nici la unu nici la altul nu m-am bagat in partid sau ceva.

[citeste si]

Si tot asa, am mai fost voluntar la inca vreo 50 de alte evenimente, campanii gen Let's do it Romania, European Volunteer Week. Am colaborat cu vreo 50 de ONG-uri pana acum, fie ca le ajutam pe partea de harti, faceam ateliere de pictura, etc. Am organizat partea de inceput a protestelor din ianuarie 2012.

Si am avut o relatie faina cu fundatia Soros. Am participat la un hackaton organizat de guvernul PSD impreuna cu fundatia Soros in 2014.

Am mai fost la fundatia Soros in 2013 la un training, unde Soros m-a manipulat si m-a invatat cum pot sa iau statul la intrebari, ca sa aflu daca o primarie fura bani publici sau nu. Asa am invatat cum sa trimit cereri pe Legea 544/2001.

Al dracu Soros ce mi-a facut, m-a facut sa fiu un cetatean implicat", a transmis Florin Bădiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel