Badea: Îl detest pe Chirilă, dar...

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Mircea Badea a comentat incidentul în care a fost implicat Tudor Chirilă, care a recunoscut că a avut un conflict violent cu un alt bărbat cunoscut. 

”Eu nu fac un secret, am spus de mai multe ori, o spun și acum, îl detest pe Chirilă. Îl detest cu multă intensitate. Apropo de ura din societate, mi-e greu să cred că-n această viață îl voi iubi pe Chirilă sau că-mi va fi măcar indiferent. Dar asta nu mă împiedică să fiu rațional. Strict cerebral, mă gândesc că domnii de la corporații ar trebui să boicoteze emisiunile în care se află dl Chirilă, ca să nu aibă dublu standard. Că practic Chirilă a sărit la bătaie, potrivit propriilor declarații. Mai cunosc pe cineva care a făcut asta și a fost supus la presiuni din partea corporațiilor absolut infernale. Mă gândesc că se va confrunta cu aceleași tip de presiuni.” a spus Mircea Badea, în pasa cu emisiunea ”Sinteza Zilei”. 

Realizatorul Antena 3 a spus că sunt oameni care reușesc să se abțină și sunt oameni care sunt mai slabi și nu reușesc să se abțină când sunt înjurați cu privire la familie: ”Eu recunosc că sunt genul mai slab, mi-aș dori să pot să mă abțin, mi-e greu să cred că aș putea. Judecând speța în sine, bine că nu s-a întâmplat nimic. Dl celălalt a sunat la 112 și n-a depus plângere, e un pic stupid.”

Totodată, Mircea Badea a întrebat ”Ce ar fi fost în România dacă Dan Voiculescu i-ar fi cârpit două palme lui Mălin Bot? Ce ar fi fost în România dacă-i dădea o pereche de palme lui Bot peste bot?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel