Badea, după plângerea lui Orban: O să fie foarte rău. Acesta e pronosticul meu

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a vorbit despre plângerea penală făcută de Ludovic Orban pe numele Vioricăi Dăncilă.

Realizatorul TV a făcut și un pronostic.

"O să fie foarte rău pentru Ludovic Orban și Klaus Iohannis. Acesta este pronosticul meu. Nu mă bazez pe nicio informație anume sau pe cine știe ce surse. După ce a venit Iohannis și a zis: 'nu știu ce înțelegeri secrete face Dragnea cu evreii'... iată-l pe sclavetele lui Iohannis că depune plângere penală, pe numele premierului, pentru înaltă trădare. Cred că reacția oricui de pe planetă, indiferent cu cine ține, este: wow! Înaltă trădare pentru premier pentru că a vrut să mute ambasada de la Tel Aviv la Israel?!", a zis Mircea Badea la Antena 3.

"Dacă ești paradit la cap, zici că nu are cum să fiu o legătură între amenințarea lui Iohannis și cele trei cereri de demisie pentru Dăncilă și acțiunea lui 'cine este generalul (n.r. - Ludovic Orban)'. Dacă nu ești paradit mintal, îți dai seama că amenințarea lui Iohannis este pusă în practică", a mai spus realizatorul TV.

"Sunt convins că li se vor întâmpla lucruri nasoale lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban. Și nu din cauza mămăligilor de aici, din România, ci fix pe bază de extern, pe bază de Israel și pe bază de Trump", a adăugat Mircea Badea care a spus că speră ca "mămăligile" de la PSD se vor trezi și vor acționa după toate aceste mișcări.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Dăncilă - Orban, plângere penală. Daniel Zamfir, reacție explozivă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel