Badea, discuție cu Dragnea pe holurile Antena 3: Nu mi se pare în regulă!

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a relatat ce a vorbit cu Liviu Dragnea pe holurile Antena 3 după ce liderul PSD a plecat de la interviul pe care i l-a acordat lui Mihai Gâdea.

Studenţii, masteranzii şi doctoranzii pot merge gratis cu trenul, indiferent de vârstă, oriunde și oricând. Mulți dintre aceștia au fost, în weekendul trecut, la festivalul Neversea. Astfel, oamenii care au vrut să meargă cu trenul și nu fac parte din categoriile anterior enumerate, cu banii în mână, nu au avut loc în tren.

Mircea Badea i-a povestit lui Liviu Dragnea că un ascultător l-a sunat la Radio ZU să îi relateze ce a pățit mama lui din cauza gratuității date de PSD studenților.

”M-am întâlnit pe hol, un minut, cu Liviu Dragnea după ce a plecat de la Sinteza Zilei. Au fost și alte persoane de față. I-am povestit un episod de la Radio ZU unde a sunat, în direct, un cetățean care, nervos fiind, a zis: ”Eu sunt din Constanța. Acum stau în București și a venit mama în vizită. A vrut să plece înapoi cu trenul și, cu banii în mână, au început să râdă doamnele de la ghișeu de dânsa. Au întrebat-o dacă ea nu știe că este Neversea și că au dat buluc studenții cu gratuitate. N-ai loc în tren, deși vrei să plătești bilet din cauza gratuităților studenților”. I-am povestit și domnului Dragnea. Mie nu mi se pare în regulă deloc!”, a zis Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel