Badea: Baconschi "minte de îngheaţă Parisul"

badea
badea

Teodor Baconschi, fostul ministru de Externe,  "minte de îngheaţă Parisul" atunci când nu recunoaşte că a plătit o chirie fabuloasă, din banii statului, pentru o vilă la Paris, a comentat Mircea Badea, miercuri seară, la emisiunea de la  Antena 3.

 "Banconschi minte, o minciună de îngheaţă Parisul, care a costat doar pentru un an 100.000 de euro, dar suma asta a fost doar protocolul lui MRU pe câteva zile", a spus Mircea Badea, în ediţia de miercuri seară a emisiunii În gura presei, de la Antena 3.

Mihai Gâdea a dezvăluit că în perioada Guvernului Boc s-au plătit 78.000 de euro, timp de zece luni, pentru un apartament închiriat de statul român la Paris, după ce Teodor Baconschi şi-a încetat mandatul de ambasador.

 "Cum mă să dai din bani publici 8.500 de euro chirie pe lună, după ce el (Baconschi - n.r.) a vorbit de tăierile de 25% din salarii, de tăierele de pensii, de mărirea TVA", a continuat Badea.

În schimb,  Baconschi susţine că apartamentul cu pricina a fost ocupat în toată acea perioadă de şeful interimar al Misiunii, însărcinat cu Afaceri, însă Ministerul de Externe în contrazice pe Baconschi şi susţine că apartamentul a stat gol din ianuarie 2010 până în septembrie, atunci când a sosit la post noul ambasador al României la Paris, Bogdan Mazuru.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel