Niculae Bădălău, după atacul la adresa poliției: Este foarte adevărat ce am spus!

Niculae Bădălău a făcut o serie de afirmaţii legate de situaţia din Poliţia Română, despre pregătirea şi activitatea poliţiştilor. Ce spune ministrul Economiei despre declarațiile sale.

"Este o constatare şi aş vrea să încep prin a face o declaraţie. Nu am să accept niciodată agresiunea asupra unui poliţist nici măcar verbală. Şi aici cred că trebuie luate nişte măsuri. Dar nu pot să nu constat că totuşi sunt comune în care nu trece un singur poliţist o dată pe săptămână. Forma de organizare este ineficientă şi organizarea pe secţii nu a făcut decât să ducă la o lipsă a siguranţei cetăţeanului ", a declarat Niculae Badalau la Antena 3.

"Este foarte adevărat"

"Am spus că unii dintre ei sunt leneşi şi aroganţi, ceea ce este foarte adevărat. Vedem ce se întâmplă. Eu discut cu oamenii şi nu se mai simt în siguranţă. Cetăţeanul trebuie să se simtă în siguranţă şi poliţia face un serviciu pentru cetăţean. Vorbesc despre siguranţa cetăţeanului, a copiilor noştri. Dânşii trebuie să asigure lucrul acesta, pentru asta sunt plătiţi, asta trebuie să facă. Eu spun un lucru, mergeţi pe stradă şi întrebaţi oamenii dacă au încredere în poliţie", a mai spus ministrul.

"Un poliţist care se lipseşte de un politician este un om mort"

Ce spune ministrul despre această declaraţie pe care a făcut-o:

"Întrebarea a fost, la un moment dat, din partea unui jurnalist că dacă politicul este de vină. Şi am spus că nu are ce căuta politicul în această zonă, ci pur şi simplu, meritocraţia, profesionalismul. Un poliţist care se lipeşte de politc nu are ce căuta în zona asta. Despre asta era vorba", a mai spus Nicuale Bădălău.

"Eu nu am atacat Poliţia Romană. Am atacat în conferinţă de presa o formă de organizare care o consider ineficientă", a adăugat ministrul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel