Demisie Carmen Dan. Bădălău, reacţie neaşteptată

Niculae Badalau
Niculae Badalau

Bădălău a declarat despre Carmen Dan, după ce oameni politici i-au cerut demisia că aceasta conduce foarte bine Ministerul de Interne, "cu o mână de bărbat".

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat luni că ministrul Carmen Dan conduce 'foarte bine' Ministerul de Interne, 'cu o mână de bărbat' şi nu ar trebui să îşi dea demisia în contextul cazului poliţistului acuzat că a agresat sexual doi copii în Bucureşti.

Întrebat dacă s-ar impune o demisie a ministrului de interne în urma cazului privind poliţistul acuzat că a agresat sexual doi copii, Bădălău a spus că nu.

'Nu îmi dau seama (dacă se impune demiterea unui membru al conducerii din Poliţie sau cine ar trebui să răspundă - n.r.), dar eu nu cred că doamna ministru poate să se ocupe în detaliu. Dânsa conduce foarte bine Ministerul de Interne, cu o mână de bărbat. Vă daţi seama că sunt şi lucruri care se întâmplă, neputând la un minister atât de mare avea o atenţie pentru absolut orice subofiţer. (...) Cred că sunt oameni bolnavi şi trebuie să fim cu atenţie şi dacă asta s-a întâmplat în rândul structurilor din poliţie, cred că s-ar impune o mai riguroasă verificare, dacă au boli psihice. Totuşi, un om întreg la cap nu cred că putea să facă aşa ceva. Bolile astea psihice ştiu că apar aşa, din senin şi e foarte greu să monitorizezi', a afirmat Bădălău.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel