"Bad Boys for Life" rămâne lider în box office-ul românesc de weekend

Filme
Filme

Filmul de acțiune "Bad Boys for Life" rămâne lider în box office-ul românesc de weekend.

Filmul de acțiune "Băieți răi pe viață/ Bad Boys for Life", cu Will Smith și Martin Lawrence, se menține pe primul loc în box office-ul românesc, pentru a treia săptămână consecutiv, cu încasări de 1.003.342 de lei în weekend, potrivit Cinemagia.

Will Smith și Martin Lawrence își reiau personajele care i-au făcut celebri și transformă povestea polițiștilor neconvenționali într-o trilogie, odată cu "Băieți răi pe viață/ Bad Boys for Life". Primele pelicule au fost lansate în 1995 și 2003, în regia lui Michael Bay. De data aceasta, regia este semnată de belgienii Adil El Arbi și Bilall Fallah, care au cunoscut succesul cu seria "Snowfall". Martin Lawrence îl joacă pe Marcus Burnett, care a ajuns inspector de poliție, dar este dornic să iasă la pensie, iar Will Smith este Mike Lowery, care trebuie să lucreze cu echipa tinerilor polițiști pasionați de acțiune, dar se trezește că este ținta unei tentative de asasinare. Cei doi fac din nou echipă cu tot umorul de rigoare.

Filmul de pe poziția a doua

Pe poziția a doua a debutat cel mai nou film al lui Guy Ritchie, "Gangsteri cu stil/ Gentlemen", care a avut încasări de 479.571,52 de lei în weekend. Cu Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy Strong și Colin Farrell în distribuție, filmul prezintă povestea unui american care și-a construit la Londra o mare afacere din traficul de marijuana. Odată ce zvonul că este în căutare de potențiali înlocuitori pentru a ieși din schemă se răspândește, un război incendiar se declanșează, unul în care intrigile, mita, șantajul și amenințările curg gârlă.

Filmul care a coborât pe locul trei

Drama de război "1917: Speranță și moarte/ 1917", de Sam Mendes, a coborât o poziție, până pe locul al treilea, cu încasări de 388.651,23 de lei. În timpul Primului Război Mondial, doi tineri soldați englezi primesc o misiune imposibilă. Ei trebuie să livreze un mesaj pe teritoriul inamic, care ar putea salva 1.600 de vieți omenești, potrivit Cinemagia. Lungmetrajul a primit, printre altele, premiile Globul de Aur pentru cea mai bună dramă și cea mai bună regie, precum și Critics' Choice Award pentru cel mai bun regizor, citează Mediafax.

Top 10 filme cu cele mai mari încasări

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele românești la sfârșitul săptămânii trecute este completat de "Dolittle", de Stephen Gaghan (316.574,48 de lei), "Patrula cățelușilor/ Paw Patrol: Ready, Race, Rescue!" (235.532,23 de lei), "5gang: Un altfel de Crăciun", de Matei Dima (78.490,60 de lei), "Jumanji: Nivelul următor/ Jumanji: The Next Level", de Jake Kasdan (78.431 de lei), "Regatul de gheață 2/ Frozen 2", de Chris Buck și Jennifer Lee (68.181 de lei), "La cuțite/ Knives Out", de Rian Johnson (65.005,80 de lei), "Like a Boss", de Miguel Arteta (63.519,59 de lei).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel