Baconschi, ”puțin” dezamăgit: Brandul meu este CV-ul meu

baconschi
baconschi

”Puțin dezamăgit” că nu a mai fost ales pentru un nou mandat de prim-vicepreședinte al partidului, Teodor Baconschi a părăsit lucrările CNC-ului, înainte de a se fi finalizat, declarând că democrat-liberalii şi-au ales ,,figurile” pe care vroiau să le pună în prim plan ca purtători de mesaje,  dar și că brand-ul său este CV-ul său şi tot ceea ce a făcut până la această vârstă.

Teodor Baconschi nu a reușit să mai întrunească, sâmbătă la Convenția Extraordinară a PDL, numărul necesar de voturi pentru a prelua un nou mandat de prim-vicepreședinte al partidului, concurența fiind mare. ,,Pe locul meu a fost concurenţă mai mare. Şi-au ales figurile pe care vroiau să le pună în prim plan ca purtător de mesaje. Este o înfrângere. Iau act de ea, dar sunt convins că se va face pasul următor şi va fi nevoie şi de oameni de genul meu. Le mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit şi mergem înainte”, a spus el, citează NewsIn.

Întrebat de ce nu mai rămâne la lucrările CNC-ului, Baconschi a spus că ,,în acest moment este puţin dezamăgit de ce s-a întâmplat”. ,,În acest moment sunt puţin dezamăgit de ce s-a întâmplat”, a fost răspunsul lui Baconschi la întrebarea de ce a părăsit lucrările CNC. ,,Rămân membru PDL. Nu cred că cineva este făcut de o funcţie. Am avut contribuţia mea la guvernare, foarte multă muncă, foarte mult sacrificiu şi voi continua”, a menţionat democrat-liberalul”, a completat el.

Cât despre așa-zisul ”brand”, Baconschi a răspuns jurnaliștilor care l-au întrebat în legătură cu această formulă: ,,Brand-ul meu este CV-ul meu, adică ce am făcut până la această vârstă şi sunt foarte mândru de ce am reuşit să fac”, a conchis a precizat Teodor Baconschi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel