Bacău: Accident mortal: Doi morți, un rănit grav

Două persoane au murit şi o a treia a fost rănită, duminică dimineaţa, într-un accident pe DN 2 E85, în zona localităţii băcăuane Gheorghe Doja, potrivit Centrului Infotrafic.

Potrivit sursei citate, şoferul unui autoturism a pierdut controlul direcţiei, a ieşit în decor şi s-a izbit de un copac de pe marginea drumului, doi dintre pasageri murind şi un al treilea fiind rănit în urma impactului.

Circulaţia în zonă nu este afectată, a precizat Centrul Infotrafic.

Este al doilea accident grav care s-a petrecut pe DN 2 E85 în cursul dimineţii de duminică, primul având loc la intrarea în localitatea Goleşti, din judeţul Vrancea.

O tânără de 27 de ani a murit după ce, din cauza carosabilului umed, a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a pătruns pe contrasens, unde s-a lovit de un autocamion, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Conform ISU Vrancea, în urma accidentului au rezultat patru victime, două încarcerate şi două neîncarcerate. Una din victimele încarcerate a fost declarată decedată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, iar cea de-a doua a fost extrasă din autoturism şi transportată de ambulanţa SMURD la UPU Focşani, prezentând traumatism cranio-cerebral deschis şi traumatism de bazin. Alte două victimele neîncarcerate au fost preluate de echipajele SAJ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel