Bacău: A fost remediată avaria la aducţiunea de apă care alimentează municipiul Bacău

Avaria survenită joi la aducţiunea de apă care alimentează municipiul Bacău a fost remediată vineri, potrivit anunţului făcut de Compania Regională de Apă pe pagina sa de internet.

Reprezentanţii companiei au început manevrele de umplere a conductei de aducţiune şi, potrivit sursei citate, programul normal de furnizare a apei va începe de sâmbătă după-amiază.

Programul de furnizare al apei potabile în municipiul Bacău pentru dimineaţa zilei de 14.09.2019, este intervalul orar 6,00 - 9,00. Estimăm intrarea în programul normal de furnizare al apei potabile în cursul după-amiezii de 14.09.2019, în funcţie de stocurile realizate, se arată în anumţul companiei postat pe site.

Primăria municipiului Bacău a anunţat că va continua, vineri şi sâmbătă, să furnizeze apă potabilă şi nepotabilă gratuită pentru populaţie din punctele stradale stabilite de joi.

Municipiul Bacău a rămas, joi, fără apă potabilă din cauza unei avarii survenite la magistrala de aducţiune de la Valea Uzului.

Municipiul Bacău a rămas de mai multe ori fără apă potabilă în ultimii ani din cauza unor avarii apărute la conducta magistrală, în ciuda faptului că în perioada 2008 - 2011 au aut loc lucrări de reabilitare cu fonduri europene în valoare de peste 52 milioane de euro.

Ultima avarie majoră s-a produs la mijlocul lunii iulie 2018, atunci când băcăuanii au stat o săptămână fără să aibă apă la robinete. Atunci, municipalitatea a achiziţionat apă plată pe care a distribuit-o zilnic locuitorilor iar pompierii au pus la dispoziţie, în mai multe zone din oraş, apă menajeră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel