BACALAUREAT EDU.RO 2019, 1 iulie. SUBIECTE BAC ROMANA, BAREM profil UMAN

BACALAUREAT 2020
BACALAUREAT 2020

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 1 iulie. SUBIECTE BAC ROMANA, BAREM profil UMAN/ Luni, 1 iulie 2019, de la ora 7.30 la ora 8.30, 136.087 intră în sălile de examen pentru a da examenul de Bacalaureat la Limba și Literatura Română. 

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 1 iulie. SUBIECTE BAC ROMANA, BAREM profil UMAN/ Update: SUBIECTELE COMPLETE și BAREMELE OFICIALE EDU.RO vor fi afișate AICI la ora 15:00. 

--- 

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 1 iulie. SUBIECTE BAC ROMANA, BAREM profil UMAN/ Update: Absolvenții de la proflul UMAN au avut de ales la al treilea subiect o poezie scrisă de Tudor Arghezi sau de Ion Barbu. 

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 1 iulie. SUBIECTE BAC ROMANA, BAREM profil UMAN/ Încep probele scrise ale examenului de Bacalaureat din sesiunea iunie - iulie 2019. 

SUBIECTELE și BAREMELE vor fi publicate pe bacalaureat.edu.ro și pe DCNews.ro. 

Modele de subiecte și bareme au fost publicate pe subiecte.edu.ro

VEZI AICI MODEL SUBIECT BAC ROMANA PROFIL UMAN

VEZI AICI BAREM MODEL SUBIECT BAC ROMANA PROFIL UMAN

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 1 iulie. SUBIECTE BAC ROMANA, BAREM profil UMAN/ Accesul elevilor în sălile de examen se face în intervalul 07:30 - 08:30, în baza unui act de identitate valid, cu fotografie. 

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 1 iulie. SUBIECTE BAC ROMANA, BAREM profil UMAN/ Trei ore au la dispoziție elevii pentru a rezolva subiectele. 

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 1 iulie. SUBIECTE BAC ROMANA, BAREM profil UMAN/ Rezolvarea subiectelor se scrie, pe foaia de examen cu cerneală albastră. Este interzis accesul cu notițe, însemnări, manuale, dicționare, dar și cu telefoane mobile și cu orice mijloc de calcul sau comunicare. 

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 1 iulie. SUBIECTE BAC ROMANA, BAREM profil UMAN/ Elevii surprinși că vor comunica între ei sau cu persoane din exterior, care vor face schimb de foi, de lucrări, de ciorne, notițe sau orice alt material ce ajută la rezolvarea subiectelor vor fi eliminați din examen, indiferent dacă materialele au fost folosite sau nu. Ei nu vor mai putea participa la probele următoare ale examenului de BAC, nici la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.  

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 1 iulie. SUBIECTE BAC ROMANA, BAREM profil UMAN/ Prima afișare a rezultatelor va fi în 8 iulie 2019, pe site-ul bacalaureat.edu.ro, iar după contestații, în 13 iulie. 

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 1 iulie. SUBIECTE BAC ROMANA, BAREM profil UMAN/ Pentru a fi declarat promovat, un candidat trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ:

- susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale;

- susţinerea tuturor probelor scrise şi obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea;

-  obţinerea mediei 6 (cel puţin) la probele scrise.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel