BACALAUREAT 2019. Teleorman: 144 de absenţi şi un eliminat la prima probă scrisă a examenului

Bacalaureat
Bacalaureat

Un număr de 144 de absolvenţi de liceu din judeţ au fost absenţi, iar unul a fost eliminat din examen, luni, la prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat - Limba şi literatura română.

'La proba de Limba şi literatura română s-au înscris 2035 de absolvenţi, prezenţi au fost 1891 şi 144 au absentat. A fost eliminat un candidat pe parcursul acestei probe, pentru tentativă de fraudă', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ), Oana Stoicescu.

Potrivit aceleiaşi surse, în Teleorman, din cei 2.345 de candidaţi înscrişi să susţină examenul de bacalaureat în această sesiune, 1.902 sunt absolvenţi ai promoţiei 2019, iar 443 sunt din seriile anterioare. Conform calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale, examenul continuă pe 2 iulie, cu proba la Limba şi literatura maternă.

VEZI ŞI Bacalaureat 2019. Harghita: Un elev susţine examenul la spital, iar alţi opt în condiţii speciale

Proba obligatorie a profilului va fi susţinută pe 3 iulie, iar ultima probă scrisă, cea la alegere a profilului şi specializării, se va desfăşura pe 4 iulie. Primele rezultate ale examenului de bacalaureat vor fi afişate pe data de 8 iulie. În aceeaşi zi, candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute vor putea depune contestaţii. În perioada 9-12 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, iar afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 13 iulie a acestui an. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel