BACALAUREAT 2018. Primele probe, în februarie

Prima sesiune a examenului național de bacalaureat debutează în februarie cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română. 

Elevii de clasa a XII-a au la dispoziție modele de subiecte în vederea pregătirii celor două testări, informează România TV.

Prima sesiune a examenului național de Bacalaureat 2018 începe luni, 12 februarie 2018, cu probă de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limbă română (probă A).

Proba va continua în data de 13 februarie și va fi urmată de evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limbă maternă (14 – 15 februarie).

În zilele de 16, 19 și 20 februarie este programată evaluarea competențelor digitale (probă D), iar în perioadă 21-22 februarie se va desfășura evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (probă C). 

Calendar Bacalaureat 2018:

Limbă și literatură română – Ea) – va avea loc luni, 25 iunie. Probă la Limbă și literatură maternă – Eb) este programată marți, 26 iunie, iar probă Ec) – probă obligatorie a profilului, miercuri, 27 iunie. Ultima probă scrisă – la alegere a profilului și specializării – probă Ed) – se va desfășura joi, 28 iunie.

Absolvenții claselor a XII-a care vor susține la vară Bacalaureatul au la dispoziție modele de subiecte în vederea pregătirii celor două examene, elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE), mai precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel