BACALAUREAT 2014. Elevii, întrebați despre necazurile vieții la proba orală la română

bacalaureat
bacalaureat

BACALAUREAT 2014. BAC 2014. Marți, 10 iunie, a început examenul de Bacalaureat 2014 (BAC 2014), cu proba orală la limba și literatura română.

BACALAUREAT 2014. BAC 2014. Pentru unii absolvenți ai clasei a XII-a, proba orală a ridicat o serie de probleme, elevii neștiind să rezolve cerințele profesorilor. 

VEZI ȘI: BACALAUREAT 2014, BAC. Stres, oboseală și alte efecte cauzate de BACALAUREAT. Soluții pentru evitarea epuizării


BACALAUREAT 2014. BAC 2014. Au existat și candidați la examenul de Bacalaureat care s-au descurcat la prima probă orală.

BACALAUREAT 2014. BAC 2014. Fotojurnalismul, importanţa lecturii, fotografia artistică sau modul în care treci peste evenimentele negative din viaţă au fost provocări pentru tinerii de 18 ani. "Am avut două subiecte. A fost vorba despre fotojurnalism, iar la al doilea subiect am avut importanța fotografiei artistice în viața unui fotograf și arta prin care se face ea admirată. Cel mai greu mi s-a părut la subiectul al doilea, despre importanța fotografiei artistice. La primul subiect a fost ușor. Am spus că fotojurnalismul este o meserie foarte frumoasă, trebuie să fii pasionat pentru a face acest lucru", spune Ionuț Baroian, un absolvent al clasei a XII-a.

BACALAUREAT 2014. BAC 2014. "La subiectul doi aveam de făcut un text argumentativ despre înfruntarea cu stoicism a necazurilor și mi s-a părut foarte interesant pentru că fiecare persoană trebuie să știe să înfrunte cu stoicism necazurile", declară Adelina Șerbănoiu, o altă elevă, scrie Știri de Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel