Baba Vanga, predicții pentru 2020. Ce nenorociri a prezis

Vanga a fost o prezicătoare oarbă bulgară care și-a petrecut cea mai mare din viața sa în zona Rupite în munții Kozhuh, Bulgaria. Adepții ei au fost convinși că ea posedă abilități paranormale. Ce a prevăzut pentru 2020 aflați în cele ce urmează.

Baba Vanga a făcut predicții pentru 2020. Deși a murit în 1996, ea a făcut predicții până pentru secolul 51 când, potrivit spuselor sale, se va termina lumea.

În ciuda faptului că a fost oarbă, se crede că Baba Vanga a avut o vedere super-umană atunci când a fost vorba de probleme de viitor. Unii adepți spun că ar fi prevestit începutul destrămării Uniunii Sovietice, dezastrul de la Cernobîl, victoria electorală a lui Boris Elțin, data morții lui Stalin, scufundarea submarinului rus Kursk, atacurile din 11 septembrie și victoria lui Veselin Topalov în turneul mondial de șah.

Iată ce a prevestit pentru 2020:

Baba Vanga a spus că viața lui Vladimir Putin ar putea fi în pericol din cauza unei încercări de asasinat din partea unei persoane care lucrează deja la Kremlin.

Și președintele Donald Trump s-ar putea confrunta cu o soartă grea. Baba Vanga i-a prezis o tumoră cerebrală care ar putea să-l lase surd sau l-ar putea ucide.

De asemenea, Baba Vanga a prezis că Europa va cădea pe mâna ”extremiștilor musulmani". Ea a spus că extremiștii vor dezlănțui iadul cu un arsenal de arme chimice, scrie The sun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel