B1, decizie după scandalul Goțiu-Palada

B1 TV a luat o decizie după situaţia creată între Mihai Goţiu şi Mirel Palada. Joi după-amiază, au anunţat că nu îl vor mai invita pe Mirela Palada. Mai mult, pe burtiera scria: "Palada, indezirabil la B1 TV”. 

Senatorul USR Mihai Goțiu a depus o plângere la Poliție împotriva lui Mirel Palada, fost purtător de cuvânt în Guvernul Ponta, care l-ar fi lovit cu pumnul în pauza unei emisiuni de la B1. Cei doi au avut un schimb de replici în contradictoriu în emisiune.

"M-a lovit în pauza unei emisiuni de la B1. În prima parte a emisiuni, domnul Palada a intrat de mai multe ori peste mine și i-am spus că este un comportament nesimțit care m-a făcut să intru în politică. Moderatoarea mi-a atras atenția la limbaj, am spus că îmi susțin afirmația, pentru că asta e definiția de dicționar a unui om lipsit de bun simț când nu te lasă să spui ce ai de spus. Apoi, în pauză, m-a amenințat să nu mai spun că e nesimțit, că îmi arată el după emisiune. Și am spus că dacă va continua să mă întreruptă, să nu mă lase să vorbesc, am zis: da, ăsta e comportament nesimțit. A venit pauza (...) și a venit și pumnul în gură. În acel moment au intervenit cei care erau în platou la B1 și l-au oprit", a declarat Goțiu la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel