B-FIT in the Street, programul celui de-al treilea weekend

Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti B-FIT in the Street! a anunţat programul celui de-al treilea weekend de spectacole: un show nocturn din Spania şi o instalaţie interactivă din Danemarca.

Teatrul Masca vine la B-FIT in the Street! cu două spectacole, în Piaţa Universităţii şi în Piaţa Revoluţiei. Unul dintre cele mai de succes spectacole de teatru din repertoriul Teatrului Masca, "Mateloţii. Întoarcerea pe mare" deschide cel de-al treilea weekend B-FIT in the Street! cu o reprezentaţie în Piaţa Universităţii, sâmbătă. Bâlciul face parte dintre premierele companiei din acest an şi va fi prezentat în Piaţa Revoluţiei, duminică. 

Spectacolele încep la ora 19.00, în ambele zile de festival, şi pot fi urmărite în puncte centrale din Bucureşti, precum Piaţa Universităţii, Parcul Cişmigiu, Piaţeta Odeon, Piaţa George Enescu şi Piaţa Revoluţiei.

Special pentru copii, B-FIT in the Street! organizează în fiecare sâmbătă şi duminică de festival, până pe 5 august inclusiv, ateliere creative în Parcul Cişmigiu. În weekendul 28-29 iulie, sunt programate câte trei ateliere pe zi, în intervalul orar 19.00-21.00. Magitot vine duminică la B-FIT in the Street! pentru un atelier de magie, iar compania Fun Science a pregătit pentru sâmbătă un atelier de experimente ştiinţifice. De asemenea, copiii vor putea învăţa cum să meargă pe catalige şi cum să confecţioneze marionete din carton în cele două ateliere zilnice din Parcul Cişmigiu.

De la ora 21.00, în ambele zile de weekend, artiştii români de la Drum’n’Fire combină jongleriile şi coregrafia cu ritmurile exotice de tobe, într-un spectacol de foc fascinant în Piaţeta din faţa Teatrului Odeon.

Festivalul este cel mai mare eveniment de profil din ţară, fiind prezenți 400 de artişti internaţionali şi peste 40 de spectacole.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel