Avocatul Tonel Pop: Familia Luizei a fost sunată de mai multe persoane, nu doar de Gheorghe Dincă

Luiza Melencu. Foto: Facebook
Luiza Melencu. Foto: Facebook

Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei, a declarat, marți, că familia a fost sunată de mai multe ori și de mai multe persoane, care au spus că fata a plecat în străinătate.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, fata dispărută după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, a declarat, marți, presei, că din declarațiile de până acum rezultă că mai multe persoane au sunat pentru a spune că fata a plecat în străinătate.

„Din declarațiile date, se întrevede ideea că mai multe persoane au sunat familia Luizei și nu doar acel individ (Gheorghe Dincă – n.r.) și nu doar o singură dată. Familia a fost sunată, avertizată, în sensul că li s-a spus, după care s-a revenit și s-au spus:. Ce este esențial este faptul că mai multe persoane a reieșit că au sunat de pe numere diferite și nu o singură persoană. Iar noi avem un singur inculpat, pe domnul Dincă. Pare-se că au fost două”, a spus Tonel Pop citat de Mediafax.

Pop a precizat că acestea sunt date pe care le coroborează cu alte informații. Potrivit avocatului, în cursul zilei de marți s-a discutat despre obiectele de vestimentație ale Luizei, dar acestea nu au fost arătate familiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel