Avocatul Poporului, sesizare către CCR. Mircea Badea: Nu am văzut pe nicăieri! Foarte tare, Renate Weber!

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a reacționat după ce Avocatul Poporului a anunţat că a sesizat Curtea Constituţională a României cu excepţia de neconstituţionalitate a OUG nr. 62/2019 referitoare la Sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă şi comunicaţiile electronice.

„Nu prea am văzut la televizor, ca și cum nu ar fi existat. Însă eu am văzut și vreau să salut. Avocatul Poporului atacă la Curtea Constituţională ordonanța ce prevede vânzarea cartelelor prepay doar cu buletinul. V-am spus că aș ataca-o eu? Nu mă calific eu pentru sesizare, dar faptul că a făcut-o Avocatul Poporului merită spus. Nu am văzut pe nicăieri!

Foarte tare! Ce bine că Avocatul Poporului este Renate Weber. Înțelege și dreptul, și drepturile omului, și multe. (...) Deci Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constituţională a României cu privire la Ordonanța de Urgență care modifică legislația privind sistemul pentru apeluri de urgență și comunicațiile electronice. Bun. Foarte bine a făcut Renate Weber. O susțin pe Renate Weber și mă bucur mult că a făcut asta. Este ceva de făcut!", a spus Mircea Badea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel