Avocatul Ernest Moldoveanu, mort după 20 de ore de audieri

Avocatul Ernest Moldoveanu a murit într-un groaznic accident rutier după ce a ieșit de la o serie de audieri care au durat aproximativ 20 de ore, relatează Antena 3. 

Ernest Andrei Moldoveanu, fostul decan al Baroului Dâmbovița și-a pierdut viața într-un accident teribil după ce a ieșit de la audieri maraton care au avut loc la DIICOT. Acesta a stat aproximativ 20 de ore la audieri: a intrat la ora 10 dimineața și a plecat acasă a doua zi, la ora 6 dimineața.

În apropiere de casă a avut loc un accident groaznic.

Un coleg care a asistat la audieri alături de el a povestit cum s-a întâmplat totul. 

"Dumnezeu să-l odihnească. Sunt în drum spre înmormântare. Am fost împreună la acele audieri maraton. Din păcate, am depus delegațiile și am așteptat să fim chemați la audieri. Audierea clientului a început în jur de 3, cred, al meu în jur de 4 dimineața, în condițiile în care au fost chemați 70-80 de martori. Eu am plecat la 5 fără 20 de minute, dânsul a plecat la 6 fără 20 de minute, împreună cu un alt coleg. Pe fondul unei oboseli inerente si motivate s-a întâmplat acest nefericit accident. Se pare că a ațipit și a intrat într-un TIR. Este o mare pierdere pentru noi, a fost avocat 47 de ani în Baroul Dâmbovița, " a spus avocatul Nicolae Pană. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel