AVOCAȚII care au "NĂVĂLIT" peste Kovesi. Ingrid Mocanu: "Eu eram cu ei. Vă dau informații din INTERIOR"

Laura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi

Laura Codruța Kovesi a povestit săptămâna trecută, după audierea de la Secția Specială de Anchetare a Magistraților că au năvălit peste ea aproximativ zece avocați. Ingrid Mocanu precizează că și ea se afla printre acei avocați și a relatat cum s-a întâmplat de fapt totul. 

Avocata Ingrid Mocanu spune că de fapt, nimeni nu ar fi năvălit peste Laura Codruța Kovesi. Ea precizează că se afla deja în sală alături de alți avocați atunci când Laura Codruța Kovesi a intrat în respectivul birou. 

"Vreau să vă dau o informație din interior, care nu se știa până acum. Știți că a ieșit doamna Kovesi și a spus că dintr-o dată, în timp ce domnia sa stătea într-un birou și își citea dosarul, au năvălit vreo 10 avocați peste dânsa și dintr-o dată a fost făcută suspectă cu cei 10 avocați care au întrerupt-o din citirea dosarului. Este o minciună sfruntată. Eu am fost unul dintre avocați. Noi am fost duși într-o primă fază așa cum se procedează în toată lumea, în încăperea unde urmează să se deruleze actul de procedură pentru care am fost convocați. Nici nu știam despre ce dosar e vorba. Ni s-a spus că se efectuează acte în dosarul 21. Ne-am prezentat șapte sau opt avocați, ne-am așezat pe scaune, în spatele mesei în care a fost chemată. Domnia sa a întârziat puțin pentru motive obiective și a intrat în timp ce noi toți eram așezați pe scaune în spatele domniei sale. Deci nu a năvălit nimeni peste dânsa. A fost citată verbal, există și acestă posibilitate. I-au fost explicate motivele pentru care s-a recurs la această procedură urgentă de citare și i-a fost citită acuzația, într-adevăr, o singură dată. Dar de câte ori ar trebui citită?" a spus Ingrid Mocanu la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel