Avocata lui Mihai Pleșu, declarații: Cum să îl numeşti traficant?

Sandra Grădinaru, avocata ui Mihai Pleşu, a făcut primele declaraţii, la România TV.

Mihai Pleșu a fost eliberat din arest si este plasat sub control judiciar, pentru două luni. Nu are voie să părăsească Bucureștiul.

"Magistratul care a verificat dosarul a decis eliberarea. Timp de 9 ore, am stat la dispoziţia instanţei. În urma analizei dosarului, magistratul a dispus această soluţie. Susţin în continuare că nu sunt probe referitoare la clientul meu. La dosar, se vehiculează că o femeie din Iași, în cazul căreia nu s-a dovedit o legătură cu domnul Pleşu, ar fi tranzacţionat, timp de 7 luni, celor trei grupuri de anchetatori sub acoperire cantitatea de 6,34 grame de Cannabis. În dosar, nu este nicio dovadă că ar fi există vreo legătură între domnul Pleşu şi această femeie.

În şapte luni, investigatorii sub acoperire nu au dovedit o singură tranzactie făcută de domnul Pleşu. Cum să îl numeşti traficant? Este o singură persoană din Bucureşti care a dat declaraţie împotriva domnului Pleşu. A apărut în seara respectivă, la sediul DIICOT, şi azi-noapte nu am văzut-o în boxa inculpaţilor. A fost singura persoană căreia i s-a găsit în casă această cultură şi că plantele i-ar aparţine domnului Pleşu. Aceasta ar fi legătura. Faţă de această persoană nu s-a cerut arestarea prevenită. Nu există denunţ ci doar o declaraţie dată impotriva domnului Pleşu de această persoană. Nu am văzut în dosar în ce stadiu era plantaţia, nu se dau detalii", a spus avocata lui Mihai Pleșu, la România TV.

Vezi și: Mihai Pleșu a ieșit din arest: Sunt bucăți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel