Avocata fetei violate îl face praf pe Măruță: Sunt scandalizată

Mioara Donosă, avocata din Vaslui care o reprezintă în instanţă pe eleva violată, s-a arătat revoltată de decizia postului Pro TV de a face publică identitatea victimei, în contextul în care Cătălin Măruță i-a dat asigurări că va fi protejată şi identitatea mamei, nu doar a fetei.

"I-am cerut domnului Cătălin Măruţă ca în cazul în care părinţii vor fi de acord să apară să nu ceară şi fetei să facă acest lucru. Domnul Măruţă m-a asigurat că victima nu va apărea la televizor. M-a asigurat că sub nicio formă victima nu va fi filmată şi nu va apărea în emisiune, iar mama va fi filmată cu spatele la cameră. Lucru care nu s-a şi întâmplat.

Sunt pur şi simplu scandalizată că, din dorinţa de a face rating, nu doar că s-au încălcat nişte noţiuni de încredere, o promisiune dată ferm, dar s-a profitat de naivitatea unei adolescente pe care acum toata lumea o va arăta cu degetul drept violata din Vaslui. S-a călcat pur şi simplu în picioare noţiunea de victimă", a declarat pentru Adevărul, avocata Mioara Donosă.

Avocata elevei face un apel către toate posturile de televiziune şi realizatorii TV, să nu transforme această dramă într-un subiect de cancan. "Aceasta fată trece printr-o traumă,iar apariţiile tv nu o fac să îşi revină. Atât ea, cât şi părinţii sunt vulnerabili", a completat avocata elevei.

CITEȘTE ȘI: Gafă uriașă semnalată de Liliana Ruse la un post TV din România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel