Avocat Rădulescu-Udrea, declarații de ultimă oră. Chirieac, după mișcarea lui Toader: Tot respectul!

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat declarațiile avocatului Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, de sâmbătă seară, de pe treptele Ministerului de Justiție.

"Avocaţii sunt persoane private care exercită o profesie liberală. Ei lucrează şi la miezul nopţii, şi în noaptea de Anul Nou şi de Crăciun, şi de Paşte, dacă e nevoie. Nu avocatul e problema. Tot respectul pentru ministrul Tudorel Toader pentru că, iată, în momentul în care ţara e închisă, Ministerul Justiției continuă să lucreze. Cred că şi la miliţie e închis acum! Nu panicăm lumea. Asta e situaţia în România, se închide după 1 decembrie şi se deschide după 7 ianuarie. Asta e! Țările bogate îşi permit o asemenea pauză. Faptul că Ministerul Justiţiei lucrează să ia doi cetăţeni români... Înainte de a fi făcut orice, înainte de a fi acuzate de orice, sunt doi cetăţeni români. Cetăţenii ăia români înţeleg că vor să vină acasă, s-au săturat de puşcăriile sud-americane. Aş saluta venirea doamnei Udrea, mai ales că nu cred sub nicio formă în acuzaţiile care i-au fost aduse în dosarul "Gala Bute", pentru care face puşcărie. Doamna Bica are de spus multe lucruri, de explicat din punct de vedere istoric cea mai neagră perioadă post-decembrista a României - epoca Băsescu. De data aceasta, sper că doamna Udrea va vorbi, va explica, că oricum am aflat", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, pentru România TV.

vezi și: Udrea-Bica eliberare. Avocat Rădulescu: Când vor fi eliberate

Cât despre faptul că cele două ar fi vorbit deja, spunând anumite lucruri în fața FBI (informaţie venită pe surse pentru România TV), analistul a mai spus: "Bine ar fi să le aflăm şi noi. Nu pentru interese penale, răzbunare, ci pentru a înţelege din punct de vedere istoric o perioadă şi să învățăm care sunt mecanismele pentru a nu mai repeta niciodată acest dezastru".

"La anul sunt alegeri prezidenţiale. Poate că poporul român va înţelege ce înseamnă să votezi pe glandă şi nu pe cap, pe gândire, pe creier. Foarte important acest lucru!", a mai declarat Bogdan Chirieac.

Vezi și: Udrea-Bica, extrădare. Tudorel Toader a semnat actele de eliberare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel