Avion rupt în trei bucăți la Istanbul. Bilanțul victimelor

imagine cu caracter ilustrativ
imagine cu caracter ilustrativ

Ministrul Sănătății turc a anunțat bilanțul victimelor din accidentul în care un avion s-a rupt în trei și a ieșit de pe pistă, la Instanbul. Vezi imaginile de la fața locului. 

UPDATE: Trei persoane au decedat și alte 179 au fost rănite în urma accidentului aerian produs miercuri după-amiază pe aeroportul din Istanbul, a anunțat joi ministrul turc al Sănătății, Fahrettin Koca, citat de site-ul agenției de presă Reuters.

Potrivit acestuia, cele trei persoane au decedat la spital, iar 179 dintre cele 183 de persoane aflate la bord au fost rănite, citează Mediafax.

Guvernatorul Istanbulului, Ali Yerlikaya, a anunțat că răniții sunt tratați la 18 spitale din oraș.

Știrea inițială


O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte 157 au fost rănite miercuri, când un avion de linie cu 177 de persoane la bord s-a rupt în trei şi a luat foc după o ieşire de pe pistă pe aeroportul internaţional Sabiha Gokcen din Istanbul, potrivit unui nou bilanţ, relatează AFP.

În acest moment, 157 de răniţi au fost spitalizaţi, iar unul dintre concetăţenii noştri şi-a pierdut viaţa, a declarat ministrul turc al Sănătăţii, Fahrettin Koca, în cursul unei conferinţe de presă, citează Agerpres.

Aeroportul a fost închis. Avioane redirecționate

Fuzelajul aeronavei, un Boeing 737 al companiei private turceşti Pegasus, s-a rupt în trei şi a luat foc după ce avionul a ieşit de pe pista aeroportului, potrivit unor imagini difuzate de canalul CNN-Türk.

Avionul venea de la Izmir (vestul Turciei) şi a derapat, ieşind de pe pistă din cauza unei ploi torenţiale care s-a abătut asupra metropolei turce. Incendiul care s-a declanşat după accident a fost stins de către pompieri, a relatat agenţia de presă Anadolu.

Aeroportul Sabiha Gokcen a fost închis pentru zboruri şi toate avioanele au fost redirecţionate spre aeroportul internaţional din Istanbul situat în partea europeană a capitalei economice a Turciei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel