Avion prăbuşit în Iran. Boris Johnson: Există indicii că ar fi fost doborât de o rachetă iraniană

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a informat joi, prin intermediul unui comunicat de presă, că există informații potrivit cărora avionul ucrainean prăbușit la scurt timp după decolarea de pe aeroportul din Teheran ar fi fost doborât de o rachetă iraniană, potrivit CNN.

„Există acum informații că avionul a fost doborât de o rachetă iraniană sol-aer. Există posibilitatea ca acest lucru să se fi petrecut fără intenție. Colaborăm cu Canada și partenerii internaționali. Este nevoie de o anchetă transparentă în acest sens”, se arată în comunicat.

Patru cetățeni britanici se aflau la bordul aeronavei. „Marea Britanie continuă să facă apel la toate părțile pentru detensionarea situației din regiune”, se mai arată în comunicat. Administraţia din Iran a respins speculaţiile că ar fi doborât avionul de pasageri ucrainean, catalogând aceste idei drept „fără sens”. Toate cele 176 de persoane aflate la bordul avionului de tip Boeing 737–800 care zbura de la Teheran spre Kiev au murit după prăbuşirea aeronavei, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel