Avion în care se aflau Grapini și Diaconu, oprit în semn de protest

Avion
Avion

Liana Alexandru a relatat, pe contul de Facebook, o situație care s-a produs într-un avion în care se aflau și personalități politice, printre acestea numărându-se și Mircea Diaconu.

„Felicitări pilotului care-a oprit avionul pe pistă, în semn de protest față de comportamentul necivilizat al mai multor pasageri în timpul zborului de la Bruxelles!

Nu știu cine a pilotat aeronava, dar după ce a adus toți călătorii și echipajul în siguranță la sol, omul a oprit avionul înainte de punctul final pentru că ciocârlanii care se hăhăiseră tot drumul și înjuraseră figuri publice (unele întâmplător cu ei în avion: Maria Grapini, Mircea Diaconu, Cristian Pârvulescu), s-au repezit la bagaje să se dea jos primii, înainte de oprirea completă a aeronavei.

Incidentul e relatat de directorul MȚR, Virgil Ștefan Nițulescu, care a asistat la balamuc”, a scris Liana Alexandru, jurnalist, pe contul de Facebook.

Cei care „s-au dat în spectacol erau invitații lui Cristian Bușoi, un om decent de felul lui, îi chemase la Parlamentul European să le-arate cum se organizează alegerile. N-are sărmanul nicio vină că poporul are exemplare cu apucături, dar chiar și așa tot trebuie să-și ceară scuze pentru ce s-a-ntâmplat”, a precizat Liana Alexandru pe rețeaua de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel