Avion cu 66 de oameni la bord, DISPĂRUT de pe radar. Decolase din Paris

Un avion al companiei EgyptAir, un Airbus A320 din 2003, cu 66 de oameni la bord, a dispărut de pe radar.

UPDATE 11:05: "EgyptAir neagă toate informațiile înșelătoare cu privire la motivele dispariției zborului EgyptAir MS804 și compania afirmă că motivul dispariției nu a fost confirmat", a transmis EgyptAir, pe Twitter în urmă cu scurt timp.

UPDATE: După ce mai multe media internaționale au transmis, pe surse, prăbușirea avionului Airus A320 care plecase din Paris cu destinația Cairo, EgyptAir, companie căreia aparține avionul atrage atenția că Celula de Criză urmărește situația și îndeamnă mass-media să respecte știrile oficiale emise și transmise de companie. Prin urmare, nu este confirmată prăbușirea avionului cu zborul MS804.

Zborul MS804 decolase din Paris și avea destinația Cairo. Avionul a dispărut de pe radar cu 10 minute înainte de aterizare, la ora 2:45, în noaptea de miercuri spre joi. Avionul decolase din Paris la ora 23:05.

Pilotul avea mai mult de 6.000 de ore de zbor, incluzând 2.000 de ore pe Airbus A320. Copilotul avea 2.800 de ore de zbor.

Ehab Mohy el-Deen, un oficial al companiei EgyptAir a spus, pentru New York Times, că avionul "pur si simplu a dispărut".

Se ia în calcul o prăbușire în Marea Mediterană, acolo unde au loc și căutările. În martie, un avion EgyptAir a fost deturnat către Cipru. Atunci niciun pasager nu a fost rănit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel