Avion, aterizare de urgență din cauza unui pasager

Un avion care efectua un zbor între oraşul australian Perth şi Londra, operat de compania aeriană Qantas, a fost nevoit să se întoarcă din drum după două ore din cauza unui pasager recalcitrant.

Pasagerul respectiv, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a fost încătuşat şi preluat de poliţia australiană sâmbătă noaptea după ce avionul, un model Boeing 787-9 Dreamliner, a revenit pe aeroportul din Perth (vestul Australiei).

Mai mulţi martori au declarat că bărbatul în cauză s-a blocat în toaleta avionului pentru mai mult de o oră, după care a ieşit şi a început să ţipe şi să-i ameninţe pe ceilalţi pasageri.

Echipajul a cerut ajutor din partea unor pasageri. Înţeleg că bărbatul a fost imobilizat în partea din spate a avionului, a declarat o pasageră care a asistat la incident, Christine Kohli.

Zborul direct între Perth şi Londra durează aproximativ 17 ore, fiind unul dintre cele mai lungi zboruri fără escală din lume.

Compania aeriană Qantas le-a prezentat scuze celorlalţi pasageri ai cursei Perth-Londra, dar a subliniat că va avea în continuare o abordare de toleranţă zero faţă de pasagerii care îi perturbă zborurile.

Vezi și: Post Malone, avion. Aterizare forțată la New York

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel