AVICII droguri și muncă în exces

Avicii
Avicii

Povestea lui Tim Bergling sau rețeta unei vieți curmate prea devreme.

 

Tim Bergling şi-a ales numele de scenă Avicii ca referire la treapta cea mai de jos a infernului budist. Sub acest nume a devenit vedetă  după ce a cunoscut succesul ca DJ când avea doar 20 de ani, relevă un articol publicat online de ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres. A plătit cu preţul sănătăţii această ascensiune meteorică: medicii l-au obligat să se oprească, după ce a suferit o pancreatită acută şi au fost nevoiţi să-i extirpeze apendicele şi vezica biliară.


[citeste si]

Viața într-o geantă de voiaj

”Sunt atât de ocupat încât de multe ori nici măcar nu ştiu în ce oraş mă aflu", sau "pot să mă închid într-un studio de înregistrare şi să stau şi 60 de ore fără să dorm", declara regretatul DJ suedez. Acesta era ritmul lui de viaţă. "Călătoreşti mult, trăieşti într-o geantă de voiaj, mergi în toate părţile şi eşti servit gratis cu alcool. Eşti văzut ca un ciudat dacă refuzi să bei", se justifica tânărul.

A renunţat la băutură, dar răul făcut sănătăţii sale era ireparabil. "Sunt timid şi am emoţii. Aveam nevoie de încredere, alcoolul mi-o oferea, însă, mă transforma într-o persoană dependentă", a mărturisit cel care a murit la nici 29 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel