Avicii, CAUZA MORȚII. Familia a CONFIRMAT

Bogdan Bolojan / 26 apr 2018 / 19:36

Familia suedezului DJ Avicii, descoperit mort săptămâna trecută în Oman la vârsta de 28 de ani, a declarat joi că artistul se lupta cu gânduri despre viaţă şi fericire şi "nu a mai putut rezista", confirmând ipoteza sinuciderii informează Reuters. 

În primul comentariu cu privire la moartea acestuia, a cărui cauză nu a fost dezvăluită, familia artistului a precizat într-o declaraţie: "Se lupta cu cu gânduri despre Sens, Viaţă şi Fericire. Nu a mai putut rezista. A vrut să îşi găsească pacea". 

Potrivit Reuters, declaraţia pare să sugereze că starul muzicii electronice, cunoscut pentru hituri precum "Wake Me Up" şi "Hey Brother", s-a sinucis. 

Mesajul familiei 

"Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil, care căuta răspunsuri la întrebări existenţiale. Un perfecţionist care a călătorit şi a muncit din greu, într-un ritm care a dus la un stres extrem. Când a renunţat la turnee, şi-a dorit să găsească un echilibru în viaţă, să fie fericit şi să facă ceea ce iubea cel mai mult - muzica", a indicat familia sa. 

Avicii, pe numele real Tim Bergling, era una dintre cele mai mari vedete ale muzicii electronice de dans (EDM). El a fost găsit mort în Muscat, Oman, vinerea trecută, dar nu a fost dată publicităţii nici o cauză a decesului.

[citeste si]