Avicii a murit. Droguri, BLESTEM pe capul artistului

Avicii a murit la 28 de ani. Oficial, DJ-ul se retrăsese de pe scenă în 2016 din cauza unor probleme grave de sănătate.

În 2014, la unul dintre concertele sale, a fost mare scandal pentru că zeci de persoane au ajuns la spital după ce au consumat alcool şi droguri în exces. Pe 25 iunie în acel an, presa scria că majoritatea adolescenţiilor manifestau semne de deshidratare induse de consumul acestora.

Nu fusese primul incident cauzat de consumul de alcool şi substanţe halucinogene din cadrul unui concert marca Avicii. La un alt concert susținut în Canada, alte zeci de persoane au ajuns la spital. Spectatorii care au primit îngrijire medicală s-au simţit rău din cauza consumului de alcool şi droguri. 

Avea doar 28 de ani

Dj-ul și producătorul Tim Bergling, cunoscut sub numele Avicii, a murit vineri după amiază în Oman, a anunțat impresarul starului. DJ-ul avea 28 de ani.

"Cu profund regret anunțăm pierderea lui Tim Bergling, cunoscut sub numele de Avicii. A fost găsit mort în Muscat, Oman vineri după-amiază, 20 aprilie. Familia este devastată și cerem tuturor să respecte nevoia de intimitate în această perioadă grea. Nu vor mai fi făcute alte comentarii," a anunțat impresarul starului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel