EXCLUSIV  Avertizările astrologului DCNews s-au adeverit în ultimele 78 de ore

Ioan Burculeț
Ioan Burculeț

Avertizările lui Ioan Burculeț, astrolog DCNews, s-au adeverit în ultimele 78 de ore.

Avertizările specialistului Ioan Burculeț din ultimele 78 de ore s-au adeverit. Astrologul DCNews precizase în cursul zilei de sâmbătă că: „Un bărbat cu o poziție socială în România va muri în următoarele ore, cauza va fi o accidentare în trafic sau organică în următoarele 72 de ore dar nu o femeie cu funcție politică sau celebră. Faptul că din această seară va fi un incident la metrou vizibil despre care se va scrie în mediul online este adevărat și va fi o persoană tânără, în direcția Berceni. Mai mult vom asista la propagarea unui incendiu în București însă nu de intensitate mare; pe de altă parte în zona de Vest a țării, focurile vor continua. (...) În România se va produce o explozie posibil la o mină sau fabrică de producție, însă vor fi și câteva amenințări în spațiul aerian dar și la adresa noastră”.

„Se va repeta un accident în care se va aplica codul roșu și posibilitatea de a fi microbuz sau TIR-uri!”, mai anunțase sâmbătă acesta.

Multe s-au adeverit în ultimele ore. De exemplu, un incendiu a izbucnit, luni, pe o suprafață de 300-400 de metri pătrați la un depozit dezafectat de pe Șoseaua de Centura, între Bragadiru si Domnești. Cinci persoane au fost rănite, luni, în urma unui accident rutier care a avut loc pe Autostrada Transilvania, după ce un microbuz s-a răsturnat.

George Stanca, poet, scriitor, publicist și editorialist, s-a stins din viață luni, 4 februarie, la vârsta de 71 de ani.

VEZI ȘI: HOROSCOP. Astrologul Ioan Burculeț, "Previziunile săptămânii", la DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel