Avertizarea astrologului Daniela Simulescu: ”NU credeți nimic”. Ce se întâmplă până în aprilie 2027

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog, a făcut o serie de precizări despre Luna Plină în Fecioară, dar și de conjucția lui Mercur cu Neptun în Pești.

Iată mesajul publicat de Daniela Simulescu pe contul ei de Facebook:

„♍️ În seara asta avem Lună Plină în Fecioară. Insomnii, agitație, atenție exagerată la detalii. În mod normal, v-aș spune despre curățenie, renunțat și aruncat lucruri. Dar de data aceasta v-aș recomanda să vă faceți analize.

♓️ Mercur (gândirea, comunicarea) este în conjuncție cu Neptun (iluzie, confuzie) în Pești (dizolvare) și va retrograda în aceeași zonă, începând cu 05 martie și până pe 26 martie; totul e un fake news zilele astea; nu credeți nimic până nu vedeți negru pe alb.

♉️ Uranus se pregătește să intre în Taur, pe 06 martie, asta după ce Berbecii (sau cu marcaj în acest semn) au trecut prin adevărate uragane în ultimii ani; conjuncția Marte-Uranus de săptămâna trecută s-a asigurat (cam dur, ce-i drept) să vă facă să înțelegeți încă o dată că nu puteți controla nimic (offf).

♈️ Chiron a intrat astăzi în Berbec, unde va sta până în aprilie 2027. Cât a fost în Pești, ne-am prefăcut că suntem salvatorii celor din jurul nostru, de cele mai multe ori forțat; de acum încolo va fi nevoie să ne vindecăm pe noi. Energia Berbecului derivă din "EU". Și nu săriți că, vezi dom'le, este egoism. Ci este cunoașterea sinelui și autenticitate. Eu-nativă Berbec - vă spun asta”.

VEZI ȘI: Astrolog, schimbare radicală până în 2026: Domnilor, pregătiți-vă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel