COD GALBEN  Avertizare meteo 23 noiembrie. Cod galben de lapoviţă şi vânt puternic. Judeţele vizate

Lapovita
Lapovita

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, mai multe avertizări cod galben de lapoviţă şi vânt puternic pentru 8 județe, valabile în următoarele ore.

Potrivit ANM, este cod galben de lapoviţă până la ora 9:00 în județele Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Teleorman, Olt și Dolj. Lapovița va favoriza depuneri de polei. Alte avertizări vizează județele Sibiu și Caraş-Severin, unde până la ora 11:00, respectiv 12:00 se anunță intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 60 -70 km/h, transmite Mediafax.

Meteorologii anunță, pentru acest sfârșit de săptămână, vreme închisă în aproape toată țara, fiind așteptate ploi în anumite zone. Vremea se va încălzi ușor începând de duminică, iar în Capitală, în ziua alegerilor, vor fi temperaturi maxime de 8-9 grade Celsius.

Sâmbătă, vremea va fi închisă și rece în aproape toată țara, cu condiții de ploaie în est, sud și parțial în centrul țării. De duminică, spun meteorologii, vremea se va încălzi ușor, iar în Capitală vor fi temperaturi maxime de 8-9 grade. „Duminică, vremea se va încălzi ușor, temperaturile maxime fiind de până la 15 grade în Banat și Crișana, iar în Moldova 1 grad. În Capitală, vremea se va încălzi ușor, iar maxima va fi de 8-9 grade, cu cer mai mult noros”, a mai precizat Mirela Polifronie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel