Avertisment către Donald Trump: "Fără alte jocuri, fără alte minciuni"

"Fără alte jocuri" este mesajul transmis de fostul avocat de etică al preşedintelui Bush pentru Trump, în timp ce acesta este aşteptat să fie chestionat în ancheta privind implicarea Rusiei în campania sa electorală.

Richard Painter, fostul avocat pe probleme de etică al lui  George W. Bush l-a avertizat pe Donald Trump că nu vor mai fi "jocuri" și "nu mai e loc de minciuni", după ce s-a aflat de planurile FBI de a-i pune întrebări președintelui, în cadrul investigației privind alegerile din 2016.

Painter, care a servit la Casa Albă din 2005 până în 2007, a declarat că este timpul ca omul de afaceri miliardar să "spună adevărul", relatează The Independent.

Comentariile sale au apărut după ce au apărut informaţii că procurorul special, Robert Mueller, încearcă să-l intervieveze pe Trump despre concedierea atât a directorului FBI, James Comey, cât și a consilierului pentru securitatea națională, Michael Flynn.

Rusia şi campania electorală americană

Ancheta lui Mueller examinează presupusa ingerință a Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA dar și dacă anumite persoane apropiate campaniei lui Trump au fost implicate. Investigatorii americani încearcă, de asemenea, să înțeleagă dacă preşedintele a obstrucţionat cumva o anchetă a FBI privind posibile legături dintre Rusia și campania sa din 2016.

Sursa citată mai precizează că avocatul Richard Painter, într-o postare pe Twitter, a spus că Donald Trump "ar trebui să spună mai bine adevărul și nimic altceva decât adevărul".

O mare parte din interogarea preşedintelui va fi "cel mai probabil faţă în față", a spus el, adăugând că "Mueller nu acceptă răspunsuri la întrebările sale prin intermediul Twitter-ului, fără alte jocuri, fără alte minciuni".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel