Avarie pe o magistrală de apă din Capitală. Trafic deviat

Avarie
Avarie

O avarie s-a produs sâmbătă la o magistrală de apă în zona bulevardului Ferdinand din Capitală.

Traficul rutier în zonă a fost deviat, pe bulevardul Ferdinand, pe ambele sensuri, între şoseaua Mihai Bravu şi strada Avrig, a precizat Brigada Rutieră a Capitalei.

Conducătorilor auto li se solicită să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Compania Apa Nova a informat că efectuează o lucrare pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile de pe bulevardul Ferdinand nr. 118, sector 2.

"Echipele au intervenit în regim de urgenţă în jurul orei 11,50, fiind luate toate măsurile pentru închiderea tronsonului afectat. Locuitorii din zonă nu sunt afectaţi de lucrările aflate în desfăşurare, alimentarea cu apă potabilă şi preluarea apelor menajere menţinându-se permanent. Echipele operaţionale lucrează pentru rezolvarea rapidă a lucrării, iar refacerea carosabilului se va face imediat după remedierea avariei. Este posibil să apară o uşoară creştere a tulburimii apei la branşamentele locuitorilor din arealul delimitat de străzile şos. Pantelimon, str. Chiristigiilor şi şos. Mihai Bravu. Compania estimează finalizarea întregii operaţiuni de intervenţie în jurul orei 20,00", precizează Apa Nova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel