Descoperire MACABRĂ. Pompierii veniți să evacueze zona au încremenit

Descoperire macabră făcută  de pompieri după o avarie la gaze. Aceștia au venit să evacueze zona, însă au descoperit un cadavru.

Pompierii din Ploiești au făcut o descoperire macabră după ce au venit să evacueze zona. Aceștia au găsit un bărbat decedat, informează observator.tv. 

Salvatorii au fost chemați după ce o țeavă de gaze a fost avariată de o mașină care a scăpat de sub control. Ulterior, șoferul a fugit de la fața locului, au spus martorii din zonă.

A fost declanșată două anchete în acest caz

Polițiștii au declanșat două anchete în acest caz, în timp ce angajații de la gaze au reparat țeava stricată de șoferul fugar.

"Ăla care a lovit, am înţeles, a lovit contuarul, un om inconştient, putea să sune peste 2-5 minute. Domnule, s-a întâmplat ceva acolo! Nu se procedează aşa, că sunt gaze.", a declarat un vecin al bărbatului.

Vecinii spun că au auzit mai întâi o bubuitură, apoi un sunet șuierat. Când au ieșit şi au văzut ce se întâmplă, au realizat pericolul şi au sunat la 112.

"Ajunşi la faţa locului am balizat zona, am întrerupt circulaţia pe stradă, am încercăm să verificăm dacă în imobilele apropiate se află persoane, am verificat cu aparatele. Era o concentraţie ridicată şi am luat măsurile să evacuăm doi minori şi o persoană adultă din clădirea unde era branşamentul avariat.", a declarat Ionuț Floricică, ISU Prahova.

Într-o locuință, pompierii au găsit un bărbat decedat

Bărbatul ar fi decedat cu ore bune în urmă, ar fi constatat medicii. Așa că au fost chemaţi și criminaliştii. Între timp, angajaţii de la gaze au remediat problema.

Acum, poliţiştii au pornit două anchete. Pe de o parte, verifică dacă, într-adevăr, un șofer a intrat cu mașina în branșamentul de la gaze. Pe de alta, fac cercetări pentru a afla din ce cauză a murit bărbatul de 49 de ani.

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel