Avalanșă hotel. Soțul româncei dispărute își strigă disperarea

Soțul româncei care a fost prinsă sub zăpadă când avalanșa a lovit hotelul Rigopiano a povestit cum s-a petrecut tragedia.

Adriana lucra ca infirmieră în Pescara. Soțul ei, Giampiero, bucatar, s-a salvat printr-o minune, scrie stirileprotv.ro.

Avalanșa l-a prins în afara hotelului, la mașină. "Pe soția sa a început să o doara capul, iar pastilele se aflau în mașină, așa că el s-a dus după ele", a povestit Quintino Marcella, șeful bărbatului.

Giampiero a ieșit din hotel, iar în timp ce se întoarcea de la mașină "a auzit un zgomot puternic și "a văzut cum cădea muntele".

"Am pierdut totul. Sub zăpadă sunt soția și copii mei. Am încercat să intru după ei, însă riscam să rămân prins, m-am agațat de o ramură și am ieșit, m-am dus către masina unde am rămas. Nu am auzit voci, doar am văzut un zid de zăpadă" a povestit Giampiero, în presa italiană.

Potrivit The Associated Press, Giampiero Parete și-a sunat imediat șeful dupa avalanșă și l-a implorat să mobilizeze echipe de ajutor. Quintino Marcella a povestit că a sunat la poliție și la prefectura din Pescara, dar nimeni nu l-a crezut inițial. "Au spus că nu e adevarat, că totul e ok la hotel". A insistat cu telefoanele până a fost luat în serios, dar trecuseră două ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel