Autostrada Timișoara-Lugoj. Guvernul, bani pentru exproprierile rămase

Autostrada Lugoj - Deva
Autostrada Lugoj - Deva

Guvernul va adopta, miercuri, un proiect de hotărâre care privește suplimentarea sumei folosite pentru exproprierea imobilelor care au mai rămas la lucrările autostrăzii Timișoara-Lugoj. Pe ordinea de zi se mai află și un memorandum pentru susținerea financiară a construcției azilelor de bătrâni.

Executivul va adopta, miercuri, în ședință de Guvern, un proiect de hotărâre care privește declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor care au rămas de expropriat de pe autostrada Timișoara-Lugoj. Guvernul vrea alocarea sumei de 21.810 lei pentru aceste terenuri.

”Se aprobă suplimentarea pe anul 2019 a sumei prevăzute ca justă despăgubire aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1.230/2010 privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată rămase de expropriat, situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică «Autostrada Timișoara Lugoj», cu suma totală de 21,81 mii lei, care se alocă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, în conformitate cu Legea bugetului de stat pe anul 2019, nr. 50/2019, la capitolul 84.01 «Transporturi», titlul 58 «Proiecte finanțate din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020 (POIM), articolul 58.03 Programe din Fondul de Coeziune (FC) - Cheltuieli Neeligibile", arată proiectul de Hotărâre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel