Autostrada București - Brașov. Ministrul Răzvan Cuc arată ce se întâmplă pe șantier - video

șantier
șantier

Ministrul Răzvan Cuc a arătat, printr-o serie de filmări, cum merg lucruri în ceea ce privește obiectivul de investiții Autostrada București - Brașov, Tronson Comarnic - Brașov, sectorul Predeal - Cristian + racord.

”VEȘTI BUNE PENTRU ROMÂNI, VEȘTI PROASTE PENTRU CÂRCOTAȘII DE SERVICIU: RÂȘNOV - CRISTIAN CHIAR SE FACE

-----------------------------

Așa cum am mai spus, în acest an nu ne mai putem permite nici măcar o singură zi de întârziere în realizarea obiectivelor de infrastructură. De bine de rău, vremea și-a mai revenit așa că antreprenorii trebuie să își facă treaba. Bani au. Ministerul le oferă întreg sprijinul administrativ, pe care îl poate da, în condițiile legii. Motive de întârziere nu au.

Astăzi, sâmbăta, am vrut să văd evoluția lucrărilor față de acum 2 săptămâni, la obiectivul de investiții Autostrada București - Brașov, Tronson Comarnic - Brașov, sectorul Predeal - Cristian + racord.

Veștile sunt bune, există o mobilizare foarte bună, se lucrează de la 8 dimineața până seara, inclusiv în weekend. O serie de lucrări sunt deja realizate: a fost decopertată întreaga suprafață de teren, a fost stabilizat patul de fundare și se lucrează la terasamente și poduri.

Avem un antreprenor serios și de aceea aici vom aplica o metoda pe care o vom extinde și la alte obiective: o să asigurăm finanțare, inclusiv în avans, pentru ca ritmul lucrărilor să nu fie întrerupt.

Sunt bucuros să văd ca anumiți constructori, cu atât mai mult că sunt români, anticipează situațiile din teren și în loc să aștepte soluții din partea statului, găsesc soluții pentru blocajele pe care le întâmpină în executarea contractului.

Cu această ocazie le dau o veste proastă cârcotașilor de serviciu: în ciuda tuturor scepticilor și fricoșilor pe contractul semnat de mine în 2017, Râșnov - Cristian, chiar se lucrează și se va finaliza”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook CNAIR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel