Autostrada A2, închisă din cauza poleiului

Polei
Polei

Autostrada A2 a fost închisă circulației rutiere între București și Drajna. 

Autostrada A2 este închisă circulaţiei rutiere vineri dimineaţa, între Bucureşti şi Drajna, din cauza ploii îngheţate, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Nu se circulă nici pe DN 2B (C.A. Rosetti - Vizireni, judeţul Buzău), DN 2C (Costeşti, judeţul Buzău - Slobozia, judeţul Ialomiţa) şi DN 67C (Novaci - Rânca, judeţul Gorj).

Citește și: ANM, vreme București. Anunț de ULTIMĂ ORĂ: Vremea se înrăutățește

"Drumarii de la CNAIR au acţionat permanent pentru a menţine practicabilă, în condiţii de siguranţă, reţeaua rutieră din ţara noastră cu 1265 utilaje şi au răspândit aproximativ 7427 tone material antiderapant. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate", se precizează într-un comunicat al CNAIR.

Compania de drumuri precizează, totodată, că fenomenul meteorologic de ploaie îngheţată este unul din cele mai periculoase fenomene prin faptul ca în momentul în care atinge suprafaţa carosabila îngheaţă instantaneu şi anulează efectul materialelor antiderapante.

Citește și:Tramvaiul 41 - circulație blocată. Intervenția STB

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel