Autostrada A2, blocată de o turmă de oi

Autostrada A2 a fost blocată parțial, marți dimineață, de o turmă de oi, însoțită de o mașină pe avarii și câțiva măgari, care traversa podul de la Cernavodă.

Evenimentul a fost filmat de un șofer, care a postat înregistrarea video pe Facebook. În filmuleț se aude un schimb de replici între șoferul mașinii nemulțumit de faptul că orile blocau o bună parte din autostradă și ciobanul care conducea turma. Polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrăzi l-au identificat pe cel care conducea turma și l-au amendat cu 4.350 de lei.

„La data de 28.01.2020, în jurul orelor 07,30, lucrătorii din cadrul Brigăzii Autostrăzi s-au sesizat din oficiu despre faptul că pe podul dunărean de la km 160, sensul de mers București-Constanța o turmă de ovine blochează parțial calea de rulare. Ajunși la fața locului aceștia au identificat conducătorul turmei de ovine în persoana numitului T.I. de 50 de ani din Comuna Seimenii Mici, jud. Constanța, care a fost sancționat atât în calitate de conducător al unei turme de ovine pe autostradă cât și în calitate de conducător auto cu amendă în cuantum de 4350 lei", a informat Brigada Autostrăzi din cadrul IGPR, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel