Incredibil. Ce a pățit Dezbrăcatu când a făcut autostopul

news_catalin_dezbracatu1
news_catalin_dezbracatu1

Transportul rutier de persoane prin utilizarea autoturismului personal sau, altfel spus, "autostopul", va fi interzis prin lege, potrivit unei ordonanţe de urgenţă a Guvernului. Ținând cont de acest fapt, Dezbrăcatu a povestit că a trecut printr-un incident nu tocmai plăcut.

Cârcotașii au discutat la Kiss FM despre propunerea de interzicere a autostopului și amendarea șoferilor care iau călători la cunoscutul 'Ia-mă, nene”. Cu această ocazie, Dezbrăcatu și-a adus aminte o întâmplare cu un șofer neserios și un bagaj voluminos.
„Știți ce am pățit eu acum vreo șapte ani, la mare?” a început Dezbrăcatu să le istorisească ascultătorilor Kiss FM. „Eram cu o geantă cu vreo 40 de kilograme mai grea decât mine, am făcut semn la 'Ia-mă, nene' și a venit unul cu număr de Constanța și a oprit la vreo 30 de metri de mine. Și eu am luat gentoiul ăla în brațe și dă-i și fugi. Băi, și, când să ajung la mașină – mai aveam vreo șapte, opt metri, plecă ăla cu scârțâit de roți și începe să râdă”, a povestit Cârcotașul, amuzat fiind de cele întâmplate.
„Am lăsat geanta și l-am 'salutat' cu ambele mâini”, a încheiat Dezbrăcatu povestea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel